+358 400 679 300

Autotallin ovet Siilinjärveltä

Me palvelemme, kun haluat vaihtaa vanhan tallinoven uuteen tai asennuttaa oven uudiskohteeseen


Autotalliollilta saat autotallin ovet asennuksineen Siilinjärven, Kuopion, Kajaanin ja koko Pohjois-Savon alueelle. Vaihdamme taloyhtiöiden ja kotitalouksien vanhat autotallinovet uusiin mukaan lukien purkutyöt, asennamme ovia myös uudiskohteisiin. Olemme Euroopan suurimman autotallinovien valmistajan, Mesvac Hörmannin virallinen jälleenmyyjä. Käy tutustumassa muutamiin ovityyppeihimme ja pyydä tarjous tai kysy apuamme oikeaan ovivalintaan!


Kun haluat vaihtaa vanhan autotallinoven uuteen

Vanhan oven vaihto voi tulla ajankohtaiseksi silloin, kun oven toiminnallisuutta ja ilmettä halutaan parantaa. Myös autonvaihto on usein syynä uuden tallinoven hankintaan, sillä jo iäkkään tallin oviaukko voi olla liian kapea nykyautolle. Oven vaihtoa varten autotallista mitataan oviaukon korkeus ja leveys sekä autotallin vapaa korkeus lattiasta kattoon. Ota yhteyttä ja kysy ilmaista mittauspalveluamme, niin saat varmasti oikean kokoisen oven.


Kun haluat hankkia oven uudiskohteeseen

Mallistossamme on monia vaihtoehtoja erilaisilla pintakuvioinneilla, joista löytyy varmasti oikea ovi talon julkisivuun ja asukkaan muihin tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi klassista tyyliä edustava peilikuviointi ja modernimpaa muotoa noudatteleva uritettu ovi. Kartanotyylinen ovikuviointi on ollut hyvin suosittu ja ovea saakin toistaiseksi vain meiltä.


Oviasennuksen jälkeen

Tarkista ovien toiminta ja turvallisuus ainakin pari kertaa vuodessa, tarkista myös lukitukset ja ulkopinta. Säännöllinen voitelu takaa ovien toiminnan moitteettomasti. Meiltä saat aina luotettavan toimituksen ja asiantuntevat neuvot, kun autotallin ovet tarvitsevat pätevää asentajaa.

Ennen ovien tilaamista

  • Selvitä kuntasi rakennusvalvojalta, onko uusien ovien suhteen vaatimuksia.
  • Ota selville oviaukon mitat. Vakiokoko on yleensä edullisempi. Yleisin autotallinoven koko on 2,5 x 2,1 m.
  • Mieti haluatko tallinovet ikkunalla ja lisäovella.
  • Pohdi millainen aukaisumenetelmä olisi tarpeen; saatavilla on nosto-ovia, rullaovia ja kippiovia.
  • Jos tallia käytetään esimerkiksi ympärivuotisena askartelutilana, on hyvä huomioida kunnollinen lämpöeristys.

Me autamme ilomielin kaikissa kysymyksissä ja valinnoissa, älä epäröi pyytää neuvoa!

Renomatic-autotallinoven tarjous, nyt 750 € (sis. alv 24 %).

Lue lisää

REINOMATIC AUTOTALLIN OVI TARJOUS mesvac Hörmann autotallin ovet