Hörmann autotallinovi mallisto

Autotallin ovet

Tutustu Hörmann autotallinovi mallistoon ja pyydä tarjous!

Hörmann logo

Hörmann on Euroopan markkinajohtaja autotallinovi valmistajana

Hörmann autotallin nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu Saksassa laadusta tinkimättä. Laaja valikoima väreistä ja pintakuvioista luo rajat vain omaan mielikuvitukseen. Autamme löytämään aina sopivan vaihtoehdon omakotitalosi julkisivuun, vaikka kyseessä olisikin moderni uudisrakennus.

Hörmann autotallin nosto-ovet sopivat pienempään yksittäiseen autotalliin sekä leveämpään kahden auton autotalliin. Voit valita autotallinovesi käsikäyttöisenä nostokahvalla tai voit helposti lisätä ovipakettisi mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä nostokoneistolla. Nostokoneistoihin on saatavilla eri avausmahdollisuuksia joten voit helposti avata ja sulkea oven kaukosäätimellä, koodilukolla tai matkapuhelimen avulla.

Hörmann autotallin nosto-ovet on turvallisuus testattu ja hyväksytty standardin EN 13241-1 korkeiden turvallisuusvaatimusten mukaisesti.

Renomatic L-vaaka-Planar CH 703 Matta deluxe Anthrazit metallic

Renomatic

Hörmann RenoMatic -autotallin nosto-ovet tarjoavat kaikki edut kustannustietoiselle ostajalle sopivaan hintaan. Olemme valinneet suosikkivärit jokaiseen pintakuvioon, jotka saat samaan hintaan kuin valkoisen RenoMatic autotallin nosto-oven. Tällöin sinun ei tarvitse tinkiä väristä hieman arvokkaamman hinnan vuoksi. Lamellien paksuus on 42 mm. Edulliset vakiokoot, saatavana myös erikoiskokoisena lisämaksusta.

RenoMatic nosto-ovi on miellyttävän hiljainen ja kaikenikäisille turvallinen käyttää. Hyvän lämpöeristyksen ansiosta ovet soveltuvat kaikenlaisiin autotalleihin.

Pintavaihtoehdoista ja värivaihtoehdoista löydät varmasti suosikkisi.

 • Lamellin paksuus 42 mm
 • Asennetun RenoMatic oven U-arvo on 1,4W(m²K)
 • Äänieristys n. 25dB
 • Tuulikuormaluokka 3
 • Ilmatiiveysluokka 3
 • Vesitiiveysluokka 3
 • Testattu ja sertifikoitu eurooppalaisen standardin 13241-1 mukaisesti

LPU42

Hörmann LPU42 ovi on valinta, kun kaipaat lisäominaisuuksia autotallinoveltasi. Oveen on mahdollista asentaa käyntiovi tai ikkunoita ja mikä parasta niin sinulla mahdollista valita vaikka molemmat. Tässä ovessa on myös Hörmann autotallinovien laajin valikoima erilaisia pintakuvioita, vaakauria sekä koko RAL värikartan värivalikoima.

Hörmann LPU42 autotallin nosto-ovi on myös erittäin hiljainen käyttää ja takaa erinomaisen lämmöneristyksen. Lämmöneritys tulee huomioida silloin, kun autotalli on sijoitettu talon yhteyteen vaikka alakertaan tai autotalli on lämmitetty.

 • Lamellin paksuus 42 mm
 • Asennetun LPU42 oven U-arvo asennettuna 1,4 W/ (m²K)
 • Äänieristys n. 25 dB
 • Tuulikuorma Luokka 3
 • Leveys enintään 6000 mm ja korkeus enintään 3000 mm
 • Saatavilla käyntiovi, ikkunoita tai koriste-elementtejä
 • Molemmin puolin 42 mm paksut lamellit
 • Valinnainen RC 2 -murtosuojavarustelu
Lpu42 Hörmann autotallinovi

LPU67 Thermo

Hörmann LPU67 Thermo on erittäin energiatehokas autotallin nosto-ovi, joka tarjoaa erinomaisen lämmönristyksen 67 mm lamellien ansiosta. Hörmann LPU67 Thermo autotallin nosto-ovi on paras valinta sinulle, jos autotallisi on yhdistetty suoraan taloosi tai jos käytät autotallia työpaja- tai harrastushuoneena.

RC2-turvavarustus sisältyy vakiona ja lukitsee ovesi automaattisesti ja suojaa sitä auki pakottamiselta.

 • Lamellinpaksuus 67 mm
 • Lämmöneristys asennettuna 1,0 W/ (m²·K)
 • Äänieristys n. 25 dB
 • Tuulikuorma Luokka 3
 • Leveys enintään 5000 mm ja korkeus enintään 3000 mm
 • vakiona RC 2 -turvavarustus

Usein kysyttyä

Kun teet valintaa autotallin ovesta, mieti sen käyttötarkoitusta. Tärkeää on myös varmistaa kaava-alueen säännökset ennen oven tilaamista. Autotallin oven hankinnassa ehdottomasti kannattaa myös miettiä, että se sopii talosi julkisivuun.

Monien asiakkaiden mielestä on vaikea seurata kaikkia vaihtoehtoja itse, koska autotallinoven hankinta saattaa olla edessä vain kerran. Siksi olemme suunnitelleet toimintamallin, helpottaaksemme asiakkaan autotallinovi hankintaa.

Tarjoamme ilmaisen mittakäynnin, jossa sovitamme yhteen toiveesija tarpeesi. Yleisesti autotallin ovia on kolmea yleistä tyyppiä: pariovet, kippiovi ja nosto-ovi.

Suurin osa sekä uusiin että vanhoihin taloihin asennettavista ovista on nykyään autotallin nosto-ovia. Kun vaihdetaan vaikka pariovista nosto-oviin saadaan leveämpi kulkuväylä autotalliin. Autotallin nosto-oven yhteyteen voidaan asentaa avausautomatiikka ja se voidaan avata avauspainikkeella, kaukosäätimellä tai koodilukolla. Kippiovi on taas perinteinen ovimalli, joka sopii erittäin hyvin varastona käytettävään autotalliin. Tämä malli säästää tilaa autotallin sisällä. Autotallinovi avautuu ulospäin, jolloin oven edessä on aina oltava tilaa ja talvella on huomioitava lumikasautumat oven edessä.

Autotallin ovessa tulee ottaa huomioon se, että se sopii talon tyyliin ja ulkoasuun.

Kaikista ovityypeistä on saatavana useita eri tyylejä ja materiaaleja. Lisäksi voit valita  ikkuna-, pinta- ja koristeluvaihtoehtoina. Oven väriä valittaessa suosittelemme usein valitsemaan ovelle saman värin kuin talon katolle tai talon ulko-ovelle. Se luo vaikutelman yhtenäisyydestä. 

Vanhat ovet saattavat olla vaarallisia käyttää ja niiden kunto olisi hyvä tarkistaa useamman kerran vuodessa. Nosto–oven tarkastuksella saat pidennettyä oven käyttöikää ja koko perheen on turvallista käyttää nosto-ovea. Näin vähennät ongelmatilanteita ja varmistat ovesi turvallisen käytön.