+358 400 679 300

Monipuolinen autotallinovi-mallisto Siilinjärveltä

Meiltä saat nosto-ovet, rullaovet, kippiovet ja muut tallinovet asennettuina koko Pohjois-Savon alueelle


Edustamastamme Hörmann-ovimallistosta löytyy varmasti sopiva autotallinovi jokaiseen kohteeseen; niin uudisrakennuksiin kuin jo vanhempiin kiinteistöihin, joissa autotallin oven vaihtaminen on ajankohtaista. Hörmann on Euroopan suurin autotalliovien valmistaja, ja sen ovissa yhdistyvät niin laatu, helppokäyttöisyys kuin tyylikkyys – kaikilla ovilla on 10 vuoden takuu! Kysy ovea kiinteistöösi Siilinjärven, Kuopion, Kajaanin ja muun Pohjois-Savon alueelle. Oviin on mahdollista asentaa myös automatiikka jälkikäteen.


Mallistostamme

  • Nosto-ovet. Nosto-ovi antaa lisää tilaa ja sopii lähes kaikkiin talleihin. Esimerkiksi alumiininen nosto-ovi täyttää korkeatkin vaatimukset ja se saadaan integroitua huomaamattomasti talon muuhun julkisivuun. Nosto-ovi on kevyt käsitellä.
  • Teräsovet. Teräsovia on saatavana kahta eri paksuutta; lämpöeristämättömiin talleihin ja lämpöeristettyihin talleihin. Kestävä ja vähän huoltoa tarvitseva teräsovi on yleisin autotallin ovityyppi.
  • Rullaovet. Jos nosto-ovea ei voida käyttää liian pienen syvyystilan vuoksi, voidaan oveksi asentaa rullaovi.
  • Autotallinovi käyntiovella. Käyntiovi nopeuttaa käyntiä autotallissa, kun isoja ovia ei tarvitse avata.


Hörmannin sivuilta löydät erilaiset kuvioinnit, pinnoitteet, värivaihtoehdot ja muut ovien ominaisuudet. Käy tutustumassa ja kysy meiltä kohteeseesi ilmaista mittauspalvelua sekä muita neuvoja oikean autotallinoven hankintaan.

Kaikilla ovilla on 10 vuoden takuu.

Tutustu Hörmann-ovimallistoon täällä.

Renomatic-autotallinoven tarjous, nyt 750 € (sis. alv 24 %).

Lue lisää

REINOMATIC AUTOTALLIN OVI TARJOUS mesvac Hörmann autotallin ovet